Košarka

Published in Košarka

Vrščanin organizuje vrhunski košarkaški kamp na Kopaoniku

Jun 10, 2016
Vrščanin organizuje vrhunski košarkaški kamp na Kopaoniku

Vrščanin Zoran Topić, koji se duže od tri decenije bavi košarkom, na Kopaoniku organizuje kamp za mlade košarkaše i košarkašice EKO Serbia Basket Camp. Kamp se nalazi u turističkom centru Brzeće na Kopaoniku, smešten u Hotelu Junior, koji je na nadmorskoj visini od 1.100 metara i pruža idealne uslove za pripremu sportista.

EKO Serbia Basket Camp je zamišljen u cilju individualnog razvoja mladog sportiste, kroz spečifične trenažne aktivnosti u sklopu timskog rada kako na košarkaškom terenu tako i van njega.

Kamp je fokusiran na osnovnim košarkaškim veštinama, timskom radu pod nadzorom profesionalnih košarkaških trenera, u vrhunskim uslovima kakve pruža hotel Junior. Svakog dana polaznici kampa će kroz intenzivan i kvalitetan program napredovati, sticati znanja i iskustva koja će moći da primenjuju u njihovom daljem košarkaškom razvoju.

Polaznici kampa će biti podeljeni u trenažne grupe u skladu sa njihovim godinama i košarkaškim mogućnostima.

PRO Camp je specijalistički program koji podrazumeva individualni rad, usavršavanje košarkaških veština i rad na fizičkoj pripremi. Jedan igrač – jedan trener.

EKO Serbia Basket Camp 2016, za dečake i devojčice će se održati u periodu od 3. do 24. jula, podeljen u tri smene, na bazi 7 punih pansiona:

1. Termin od - 03. jula do 10. jula - 250€
2. Termin od - 10. jula do 17. jula - 250€
3. Termin od - 17. jula do 24. jula - 250€
PRO Camp 70€ / dan

Polaznici kampa će dobiti kvalitetnu sportsku opremu sa oznakama kampa, medicinsko i zdravstveno osiguranje i celodnevni nadzor lekarske službe.

Više možete saznati OVDE.