Košarka

Published in Košarka

Gurović: Nećemo se predavati!

Jun 30, 2016
Gurović: Nećemo se predavati!

 

KK Vršac danas je promovisao novog trenera, proslavljenog reprezentativca Milana Gurovića, kao i novo rukovodstvo kluba – poslovnog direktora Aleksandra Grujina i direktora Predraga Kanačkog.

Gurović, koji je u periodu od 2013. do 2015. godine sa klupe predvodio FMP, istakao je na današnjoj konferenciji za medije da mu je drago što je došao u grad košarke i što će imati priliku da sa timom, koji će formirati narednih meseci, vrati publiku u Centar Millennium.

-Još nismo definisali ambicije kluba u nastupajućoj sezoni, ali jedno je sigurno, nećemo se predavati. Ja uvek imam ambiciju da idem napred, nisam gubitnik, ali, s druge strane, ne želim da obećavam da ćemo postati šampioni. Idemo polako, korak po korak, rekao je Gurović.

On je dodao da će deo njegovo stručnog tima biti Vrščanin Goran Topić, dok će ime kondicionog trenera saopštiti u narednom periodu.

- Okosnica našeg tima biće mladi igrači, jer oni su naša budućnost. Uz nekoliko iskusnijih pojedinaca verujem da ćemo uspeti da napravimo tim, koji će napraviti korak više u odnosu na prošle sezone, najavio je Gurović.

Direktor kluba Predrag Kanački rekao je da će klub ove sezone, najverovatnije, ostati bez generalnog sponzora, kompanije „Swisslion-Takovo“.

- Treba odati poštovanje "Swisslionu" za sve što je dao klubu u prethodne dve godine. Da li će ostati sponzor i dalje, nisam siguran, ali su svim drugim sponzorima naša vrata otvorena. Jer, ne možemo da se oslonimo samo na sredstva dobijena od Grada, već klub mora da se trudi da nađe nove sponzore, rekao je Kanački.

Na konferenciji je rečeno da će se ove godine ponovo oformiti sve mlađe selekcije, kao i da će ženski tim nastaviti da se takmiči u domaćem prvenstvu.

Last modified on Četvrtak, 30 Juni 2016 22:12