HomeVestiAcro dance studio Super Star trasira put ka svetskom takmičenju

Acro dance studio Super Star, uspesima trasira put do Svetskog takmičenja u showdanceu, koje će se održati u Litvaniji 2023. godine. Devojčice su se ovog vikenda takmičile u Vrdniku i Vrnjačkoj Banji, saopštio je ovaj studio.

„Već naviknuti da kvalitet koji nude članice ovog kluba, sudije su pored kvalitetnih nastupa mogle i da procene koliko se napredovalo godinu dana unazad. Neke od plesačica odbranile su zlato osvojeno prošle sezone, a neke su popravile plasmane, što znači da se trud isplatio“, saopštio je Acro dance studio Super Star.

Među solistima do 12 godina, prva mesta osvojile su Marina Mitrović, Ana Rošulj i Cveta Stjepanović Dondur. Grupne koreografije mini kategorija imale su više nego sjajne rezultate. Od tri takmičarske koreografije, dve su zauzele prvo i jedna treće mesto.

„Prvo izvođenje dua koji se sprema za velike uspehe, sestre Marina i Jovana Mitrović, već na prvim turnirima osvojio je maksimalan broj poena i zlato. Ono što je vrhunac na ovim velikim turnirima su Gala večeri. U završnici nastupaju najbolji među najboljima i tu je Acro dance Super Star imao čak dve predstavnice, od kojih je Mina Manču, pored najbolje ocenjene izvedbe i zlata u takmičarskom delu, odnela i novčanu nagradu. I kada se sve sabere, umorne ali ispunjene srećom i okićene medaljama, ova vredna deca vraćaju se školskim obavezama, redovnim treninzima, spremna na nove izazove koji slede“, saopštio je Acro dance studio Super Star.