HomeVestiAplauzi i odličja u Temišvaru za devojčice iz Vršca

Temišvar i jugoistočni deo Evrope ovog vikenda bili su obojeni bojama zastave Srbije, viorila se naša trobojka i čuo se aplauz namenjen devojčicama iz Vršca. Nizale su se na pobedničkom postolju u solo kategoriji:

CHELDREN 9-12 godina:

Marina Mitrović 1.mesto
Ana Rošulj 2 .mesto
Mila Radeka 2.Mesto
Sara Stoilkovski 2.mesto
Sara Rajkov 3.mesto
Una Bjelac 4 .mesto
Ana Bulajić 7.mesto
Cveta Stjepanović Dondur 9.mesto

Juniori 12,5-16 godina

Teodora Ivanov 1 i 3.mesto i specijalna nagrada,
Petra Prčulj 2.mesto,
Dijana Dmitrović 2. mesto,
Emilija Sekulić 3.mesto,
Anabela Ranić 5.mesto,
Dunja Robulj 5.mesto,
Nadja Kanurski 6.mesto,

Duo kategorija:
Marina Mitrović i Jovana Mitrović 1.mesto
Lana Reči i Maja Radulović 2.mesto

Grupni plasman:

Kategorija dece, koreografije:

Bleckpink in your area 1.mesto
Broad Daylight 1.mesto
Breathing 1.mesto

Kategorija juniori, koreografijae:

BLACK AND GOLD 1. mesto
Clock work 1.mesto
Confident 2.mesto
For you to be here 2 mesto

„Pojedinačno ili u grupnim koreografijama ove devojčice su ostvarile prve plesne pobede u ovoj sezoni koja se polako zahuktava.Iako im nije nepoznat osećaj pobednika,uvek se ponovo raplaču iskreno,dečije jer nagrada za trud je ono što ih motiviše i uvek ispočetka pobudi želju za borbom u najlepšoj veštini-plesu! Sličan scenario odigrao se i prošlog vikenda u Budimpešti.U kategorijama svetski poznatih škola gimnastike i plesa,ove devojčice stajale su rame uz rame sa vršnjakinjama iz Mađarske, Bugarske, Rumunije, Austrije,Hrvatske…“, kaže trener i koreograf u Akrodens grupi Super Star Aleksandra Ivanov.

Solo plasman:

Marina Mitrović 1.mesto
Mina Manču 1.mesto
Dunja Robulj.1.mesto
Ana Rošulj 3.mesto
Teodora Ivanov 3.mesto
Anabela Ranić 3 .mesto
Nadja Kanurski 3 .mesto
Marina Mitrović i Jovana Mitrović 2.mesto

Već na startu sezone ,neke od njih izvojevale su plasmane na Svetsko takmičenje u Litvaniji koje će biti održano polovinom 2023. godine (IDF 21st World Championship in Modern Dance Sport Palanga, Lithuania).

„U situaciji u kojoj se nalazi i Srbija i svet nije pametno prognozirati mnogo toga u napred,ali spremnost i želja ove dece da na ovom takmičenju daju sve od sebe i, po ko zna koji put, pronesu ime Vršca van granica zemlje ne dovodi se u pitanje. Smatramo da postoje ljudi koji su u mogućnosti da pomognu klubu da na to takmičenje ode.Do sadase pokazalo da oni ,koji su pomogli nisu pogrešili,da su bili ponosni na uloženi novac jer novac uložen u decu nikada nije bačen! Zato će klub aplicirati za sponzorstvo kod svih privrednih subjekata u gradu, kod onih koji vole umetnost, kulturu a posebno vrednu i dobru decu i nadati se da će uz nečije malo, veliki korak prema Litvaniji biti napravljen“,kaže trener i koreograf u Akrodens grupi Super Star Aleksandra Ivanov.