HomeVesti„Carstyling Show“ u Vršcu prevazišao očekivanja

Manifestacija „Carstyling Show“, u organizaciji „Wolfrace Racing Team“, a uz podršku Grada Vršca, održana je juče po 9. put, u okviru Vršačkog sportskog leta, na Trgu Svetog teodora Vršačkog.

Gradski trg je ugostio takmičare iz Srbije i regiona, koji su izložili svoje ljubimce i priredili praznik za oči svakom ljubitelju automobila.

Za najlepši automobil ovogodišnjeg skupa izabran je mercedes Dejana Tomića iz Beograda, a par glasova iza bili su Nikola Đurin i Nikola Maravić. Teodora Janković, sa svojim ljubimcem, uzela je nagradu za najlepši automobil u vlasništvu ženske osobe „Best lady car“.

Ovu manifestaciju obeležile su posete poznatih domaćih jutjubera Nikole Jovanovića, poznatijeg kao Mali serviser, Darka Grujovića „Team RS“ i Nikole Ilića – Debelog, koji su bili za mikrofonom u ulozi voditelja i sponzora i time upotpunili ovo takmičenje, posebno na radost najmlađe vršačke publike.

„Wolfrace Racing Team“ se u ime svojih članova zahvalio sugrađanima, kao i svim učesnicima na rekordnoj poseti, a posebno Gradu Vršcu na nesebičnoj podršci u organizaciji, sa nadom da će, naredne godine, okupljanje biti još masovnije i atraktivnije.

„Carstyling Show je događaj u okviru Sportskog leta koji smo čekali sa velikim nestrpljenjem. Sudeći po komentarima naših sugrađana, zaista je opravdao sva očekivanja. Ovogodišnja poseta je bila rekordna, kako po broju vozila, tako i po broju takmičara. Ovom prilikom bih čestitao našem Automoto klubu „Wolfrace Racing Team“ na zaista odličnoj promociji Grada Vršca i na odličnoj promociji automobilskog sporta“, izjavio je Marko Rašić, član Gradskog veća resorno zadužen za sport i omladinu.