HomeVestiFudbalska bitka u Gradu pod Kulom: OFK Vršac sutra dočekuje Smederevo

Fudbaleri OFK Vršca sutra od 14.30 časova, na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Vršcu, u završnom delu priprema za prolećni deo sezone, dočekuju FK Smederevo.

Pozivaju se gledaoci da uživaju u fudbalskoj majstoriji dva izuzetna tima, sa mnogo vrednih pojedinaca. To potvrđuju i reči trenera Nenada Mijailovića, koji se osvrnuo na roster Vrščana.

“Tokom ranijih priprema tačno sam znao kojih će 11 igrača istrčati na teren u prvom kolu. Sada, po prvi put, nisam ni blizu odluke ko će biti u timu. Imamo puno kvalitetnih opcija i koliko god da je utakmica sa Radničkim iz Sremske Mitrovice blizu, odluka o sastavu koji će igrati još uvek je daleko”, rekao je Mijailović.

Prolećni deo sezone počinje 24. februara, kada će Vrščani na Gradskom stadionu dočekati Radnički iz Sremske Mitrovice (petak, 14 časova).

Mijailović smatra da su uradili veliki posao, jer su znatno povećali broj igrača u timu, zbog želje da im se ne ponovi finiš jesenjeg dela sezone, kada su, zbog velikog broja povređenih, ostali uskraćeni za nekoliko važnih bodova i bolji plasman.

„Zadržali smo sve igrače koje smo želeli, doveli smo kvalitetna pojačanja, mislim da na okupu imamo sastav sposoban da ostvari naše ambicije, plasman u plej of grupu Prve lige Srbije. Naravno, uz uslov da svi budu svesni težine tog posla, jer uverili smo koliko je ova liga jaka i izjednačena. Momci vrlo profesionalno izvršavaju svoje obaveze, izuzetno su privrženi radu i imaju veliku želju da u narednih šest meseci budu bolji nego što su bili”, naglasio je Mijailović.