HomeVestiKK Tower ugostio KK Crvenu Zvezdu i KK Starčevo
Mini basket selekcije KK Crvena Zvezda, KK Starčevo i KK Tower, u nedelju u hali Vazduhoplovne akademije u Vršcu, odigrale su mini turnir u cilju promocije košarke u Vršcu.

U renoviranoj hali nekadašnjeg JAT vršački mališani imali su priliku da uporede svoje košarkaško znanje sa jednom od vodecih škola košarke u Srbiji. Turnir je otvorio nekadašnji kapiten Crvene Zvezde Boris Savovi, koji je ponikao u vršačkoj školi košarke. Obzirom da je turnir bio prijateljskog karaktera, rezultat nije bio u prvom planu, ali su brojni posetioci mogli da uživaju u odličnoj košarci.

„Velika je čast sto je KK Crvena Zvezda sa njene dve selekcije prihvatila učešće na ovakvom turniru. Takođe, ovaj gest smatramo velikim priznanjem i potvrdom da je klub na dobrom putu i da je kvalitet obuke koju pruža uporediv sa najboljim školama košarke u zemlji. Sa rukovodiocima škole za mlađe selekcije KK Crvena Zvezda dogovorena je dalja saradnja kroz razmenu iskustava, kontinuiranu edukaciju trenerskog kadra i intenzivnih zajedničkih trenažnih utakmica u Vršcu, Beogradu i kamp centrima širom naše zemlje“, kažu u KK Tower.