HomeVestiNajveći domaći MMA spektakl u Vršcu 27. maja

Najkvalitetnija i najbrže rastuća domaća MMA promocija, ARMMADA, stigla je do svog 5. izdanja. Publika u Vršcu, 27. maja, sa početkom u 20 časova, u Centru Millennium, imaće priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu, o kojem se priča.

Prethodna četiri turnira su imala izvanredan fight card, pa ljubitelji MMA sa pravom očekuju ništa manje nego veoma neizvesne i veoma kvalitetne borbe.

Organizatori su najavili 10 borbi, od kojih je jedna semi-pro i jedna „bare knuckle“, odnosno borba golim šakama. Armmada je turnir internacionalnog karaktera, pa će publika imati prilike da pored domaćih, vidi i izuzetno kvalitetne inostrane borce.

Prava poslastica za ljubitelje borilačkih veština biće „main event“, odnosno, glavna borba večeri, u kojoj će nastupiti naš poznati teškaš Dragutin Jegdić, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ne zna za poraz, protiv rumunskog borca Mihai Simona.

Takođe, tu su i Svetislav Nikolajev, koji se posle duže pauze vraća u kavez, ali i Aleksandar Novaković, Nenad Bojović i Aleksandar Rakić.

Po ugledu na najkvalitetnije i najveće svetske promocije, ARMMADA donosi svojevrsan audio/video spektakl svim gledaocima u hali, ali i preko televizije u direktnim prenosima, s obzirom na to da je dogovorena saradnja sa Arena Channels Group, odnosno, Arena Fight TV kanalom, pa će tako i vršačko izdanje ARMMADA promocije biti prenošeno na pomenutom kanalu.

Na svakom događaju se traži mesto više u hali, gledaoci su prepoznali energiju i trud organizatora za priređivanje istinskog spektakla. S obzirom na to da je ulaz besplatan, a imajući u vidu koliko interesovanje vlada za ARMMADA turnire, organizatori poručuju gledocima da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta.