HomeVestiOdržane jubilarne 10. Grožđebalske ulične trke

Jubilarne 10. Grožđebalske ulične trke održane su danas u okviru turističko-privredne mafistacije 65. Dani berbe grožđa.

Rekordan broj dece, takmičara, njih preko 320, a i roditelja i gledalaca, podigle su na novi nivo ovaj sjajan događaj u centru Vršca. Najmladji, njih oko 150 dobili su učesničke medalje, a pobednici u 16 kategorija, pored medalja, dobili su i slatki paket, poklon sponzora.

„Lepo vreme nas je sve poslužilo, Vrščani su se odazvali u do sada najvećem broju zbog kog smo svi iz kluba posebno ponosni. Bila je to prava reka ljudi, naših sugrađana, koji su sve vreme aplauzom bodrili naše najmlađe heroje“, kaže ispred organizatora predsednik Vršačkog atletskog kluba 1926 Nenad Habibović.

Događaj je organizovan pod pokroviteljstvom Grada Vršca, a u saradnji sa Turističkom organizacijom Vršca i Crvenim krstom Vršca.

„Događaj su pomogli sponzori kojima se posebno zahvaljujem. Veliku zahvalnost, naravno, dugujemo i našim volonterima, koji nam pomažu u organizovanju svih događaja tokom godine i bez kojih nijedna od naših trka ne bi bila u organizacionom smislu na tako visokom nivou“, istakao je Habibović.