HomeVestiOFK Vršac kreira tim za novu sezonu
Vrščani su počeli rekonstrukciju tima za novu prvoligašku sezonu i angažovali prva pojačanja. To su Veljko Radosavljević, Danko Kiković i Aleksa Koloni (na slici).

Kiković će ojačati vezni red Vrščana, u pitanju je iskusan fudbaler (30) koji je stigao iz lazarevačke Kolubare. Tokom karijere nastupao je za Javor, Mladost iz Lučana, Novi Pazar, BSK iz Borče i Inđiju. Interesantno je da je kao 18-godišnjak Kiković šest meseci proveo portugalskom Portu.

„O Vršcu sam čuo sve najbolje, dobra sredina za rad, u klubu vlada prava porodična atmosfera. Sada sam se lično u to uverio i mogu samo da kažem da sam oduševljen prvim utiskom. Nadam se da ćemo ostvariti ambicije, plasman u plej-of grupu“, rekao je Kiković.

Koloni igra na poziciji desnog beka, Radosavljević je ofanzivni vezista, obojica su u Vršac stigli iz Čukaričkog gde su prošli kompletnu omladinsku školu.

Tim OFK Vršca biće znatno drugačiji u odnosu na prethodnu sezonu imajući u vidu da su sredinu promenili desetorica igrača. Otišli su: Šerif Diuf, Milovan Petrić, Nemanja Žunić, Ognjen Todorović, Nikola Tasić, Nikola Lainović, Marko Zoćević, Miloš Milivijević, David Ivić i Uroš Kilibarda. Prvi pripremni meč OFK Vršac igra protiv Mačve u Šapcu, u subotu, 6. jula.

Branislav Josimov