HomeVestiOFK Vršac odličan u Aradu
OFK Vršac odličan u Aradu

OFK Vršac odličan u Aradu

  • novembar 25, 2022

Fudbaleri OFK Vršca, posle završetka jesenjeg dela sezone, odigrali su danas prijateljski meč protiv rumunskog superligaša UTA iz Arada.

Ostavili su odličan utisak posle prvog poluvremena, ali su domaći u nastavku opravdali ulogu favorita i golovima Nigerijca Godvina slavili pobedu.

Fudbaleri Arada imali su inicijativu u prvom poluvremenu, ali su srednji red i odbrana Vrščana lako neutralisali sve atake domaćih napadača.

U drugom delu meča treneri Laslo Balint i Nenad Mijailović izvršili su po desetak izmena. Igrači domaćeg sastava imali su veliki motiv da se bore za mesto u timu, jer UTA ima veliki broj povređenih prvotimaca.

Najviše je pokazao Godvin koji je sa dva gola za devet minuta rešio pitanje pobednika. Treba istaći da je Nigerijac pre nekoliko dana bio efikasan i u prijateljskom odmeravanju snaga Arada sa novosadskom Vojvodinom kada je postigao gol za pobedu od 2:1.

Trener Vrščana Nenad Mijailović na ovoj utakmici ukazao je šansu Robertu Biru, igraču koji je na probi i bori se za ugovor sa prvoligašem iz Grada pod Kulom.

Tekst: Branislav Josimov
Foto: sportarad.ro