HomeVestiOFK Vršac promovisao talentovan defanzivca iz svoje škole

Svečano je bilo juče u prostorijama OFK Vršca, Bojan Pajović, momak rođen 2007. godine, dete OFK Vršca, član kadetske ekipe koja se takmiči u Kvalitetnoj ligi Vojvodine, potpisao je profesionalni ugovor sa OFK Vršcem.

Do sada je bila praksa da igrači iz omladinske škole potpisuju stipendijske ugovore, ali sa mladim Pajovićem napravljen je iskorak.

„U klubu se vodi računa o mladim igračima, krajnji cilj je njihova afirmacija i promocija u seniorski pogon. Drago mi je što je Bojan potpisao ugovor, to je potvrda da smo i mi kao klub i on kao njegov član na pravom putu. Nadam se da će ovo Pajoviću biti podstrek da bude još predaniji i posvećeniji, a kao nagrada mogli bi da dođu i minuti u Prvoj ligi Srbije“, rekao je direktor OFK Vršca Nenad Mijailović.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik kluba Aleksandar Lazevski i direktor
omladinske škole Goran Milićević.

„Prezadovoljan sam činjenicom da smo došli u fazu razvoja da potpisujemo profesionalne ugovore sa igračima iz naše škole. Bojan je svojim radom u prethodnom periodu zaslužio je da bude primer drugim momcima u klubu, i nadam se da će uskoro još neko poći njegovim stopama“, rekao je Milićević.

Bojan Pajović igra na poziciji centralnog defanzivca, posvećen je fudbalu ali je i dobar đak sportskog odeljenja vršačke Gimnazije. Želja mu je da jednog dana dosegne majstorstvo svog uzora Nemanje Vidića.

„Presrećan sam što sam postao profesionalni igrač OFK Vršca i što klub ozbiljno
računa na mene. Moja želja je da još više radim i napredujem, da opravdam poverenje trenera i svih ljudi u klubu“, rekao je mladi Pajović.