HomeVestiOFK Vršac u prvoj utakmici 6. kola dočekuje Mačvu

Vrščani u prošlom kolu protiv Inđije nisu uspeli da materijalizuju dobru igru i veliko požrtvovanje, ali je utisak da je njihov optimizam i timski duh ostao neokrnjen. U meču sa Mačvom, koji se igra sutra 8. septembra od 16.30 časova, tim trenera Zorana Kostića želi povratak na put uspeha.

Šapčani u Vršac stižu posle serije dobrih rezultata. Sigurno je da će meč na stadionu pod kulom biti poslastica za fudbalske gurmane. Pomoćni trener OFK Vršca Miljan Đurović za Mačvu ima samo reči hvale.

„U pitanju je dobar tim, dobro organizovan, spoj mladosti i iskustva. Njihova prednost je što su zadržali ekipu iz prošle sezone, igraju dobar fudbal, ali dolaze u našu kuću. U meč ulazimo posle dobre igre u prethodnom kolu u kojem, nažalost, nismo uspeli da osvojimo bodove, ovog puta očekujem još bolju partiju naših igrača i naravno, sva tri boda. Za svakog protivnika se pripremamo na isti način, nemamo razloga da se plašimo bilo koga jer verujemo u naš tim. Apsolutno smo spremni da na sve adute Šapčana odgovorimo na najbolji način, ne bih nikoga od pojedinaca izdvajao jer je njihovo najjače oružje timska igra i na svakoj utakmici imaju ponekog nadahnutog pojedinca“, naglasio je Đurović.

Iskusni vezista OFK Vršca, Marko Zoćević, ističe da je atmosfera u timu odlična, poraz od Inđije u prošlom kolu nije ništa poremetio i da ekipa sa optimizmom ulazi u duel sa Mačvom.

„Atmosfera u našem timu odlična je još od početka priprema. Ovo je skup dobrih momaka, sa dobrim stručnim štabom, rukovodstvo kluba sve to prati na pravi način, imamo odlične uslove za rad i igrači su zadovoljni u svakom pogledu. Energija navijača sa tribina je itekako potrebna mladoj ekipi kakva je naša. Pozivam ih da budu uz nas i ovog puta. Liga je veoma izjednačena, svaku utakmicu odlučuju detalji, nadam se da ćemo se vratiti na stazu pozitivnih rezultata već na utakmici protiv odlične Mačve“, zaključio je Zoćević.

B. Josimov