HomeVestiOluja prekinula prijateljski meč OFK Vršca i Zvezdare

Fudbaleri OFK Vršca, u četvrtoj pripremnoj utakmici za novu sezonu, doživeli su prvi poraz. Zvezdara je, do prekida meča zbog oluje, imala minimalnu prednost, 1:0.

Izabranici trenera Zorana Kostića odigrali su najslabiju utakmicu od početka priprema, za 78. minuta stvorili su samo jednu dobru priliku koja je obeležila čitavo prvo poluvreme i bila najlepši trenutak na utakmici. U 29. minutu Terzić je preciznim pasom proigrao Miladinovića, usledila je bomba mladog veziste sa 18 metara, lopta je uzdrmala prečku.

U drugom poluvremenu gledaoci na stadionu Zvezdare više su gledali u nebo nego ka terenu, jer se oluja približavala, uslovi za igru bili su sve teži, u poslednjih desetak minuta skoro se sasvim smrklo nad zvezdarskom šumom.

U tim trenucima domaći fudbaleri izveli su akciju iz koje je pao jedini pogodak. Postigao ga je Milosavljev preciznim udarcem glavom. Samo par minuta kasnije sudija Kapor je pre vremena odsvirao kraj a igrači su se bukvalno razbežali sa terena.

Naredni pripremni meč fudbaleri OFK Vršca igraju ponovo u Beogradu. U subotu sa početkom u 18:30 časova odmeriće snage sa superligašem Voždovcem na stadionu na krovu.

ZVEZDARA – OFK VRŠAC 1:0 (0:0) PREKINUTO U 78. MINUTU

Stadion FK Zvzedara, sudija: Uroš Kapor (Beograd), strelac: Milosavljev u 68. minutu.

ZVEZDARA: Nikolić, Janković, Živković, Jakovljević, Pavlović, Grbović, Gusnić, Vukićević, Kuzmanović, Avramovski, Milosavljev. Igrali su još: Borjan, Marjanović, Stanojević, Vukašinović, Radović, Janković, Nišavić, Dragojlović, Hrnjaz, Šević.

OFK VRŠAC: Andrijanić, Petrić, Diuf, Terzić, Lazevski, Zoćević, Braunović, Miladinović, Milivojević, Čejić, Glavinić. Igrali su još: Nović, Kojić, Tasić, Pajović, B. Blagojević, Stojanović, Velevski, Andonović, Radisavljević, Bala, Šepecan, Grek.

Branislav Josimov