HomeVestiOtvara se Šahovska škola Šah kluba „Bora Kostić“

Šah klub „Bora Kostić“ Vršac otvara Šahovsku školu po programu: „Od početnika do majstorskog kandidata“.

Šahovska škola održava se utorkom i četvrtkom, tokom cele školske godine, sa početkom, u 19 časova u prostorijama kluba, u ulici Žarka Zrenjanina br. 19 u Vršcu.

U prostorijama kluba mlade šahiste i njihove roditelje u tom terminu dočekaće i primiti majstorski kandidat Čedomir Uzelac koji će izvršiti upis i trenirati decu.

Polaznici treba da dođu u pratnji bar jednog od roditelja zbog potpisivanja pristupnica u skladu sa Zakonom o sportu RS. Deci će od rekvizita i opreme biti potrebna šahovska garnitura koju neće donositi na časove, ali će na njoj vežbati i igrati kod kuće.

Polaznik ove šahovske škole može da bude bilo koje dete koje interesuje šah. Dobro su došli i devojčice i dečaci. Sve potrebne materijale za praćenje i napredovanje u savlađivanju gradiva, dobijaće na časovima, bez ikakvih dodatnih plaćanja.

Šahovska škola radi utorkom i četvrtkom u terminima od 19 do 20 časova (početna grupa) i od 20 do 21 čas (napredna grupa). Svaki polaznik šahovske škole pri upisu ima pravo na tri besplatna časa a ako se polaznik odluči da želi da nastavi, od četvrtog časa na dalje članarina škole se plaća, a cena je 1.800 dinara po polazniku mesečno (najmanje 8 termina mesečno).

U slučaju više dece iz iste porodice (rođena braća i sestre), roditelji plaćaju jednu članarinu bez obzira na broj dece.