HomeVestiOtvorena nova škola košarke u Vršcu: Pravo mesto za Vaše dete

Pozivamo sve zainteresovane dečake i devojčice godišta od 2010. do 2016. da se priključe novoformiranoj školi košarke koja je nedavno počela sa radom.

Treninge organizuju i vode licencirani košarkaški treneri Ervin Vit i Nemanja Antić koji uz konsultantsku pomoć trenera Nikole Repca žele da približe ljubav prema košarci i zdravim životnim navikama svoj deci u vršačkoj opštini.

Treneri poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, a kao dokaz uspešnog rada govori ogromna podrška koju su dobili od roditelja i dece u period koji je za nama.

Godinama uspevaju da uspostave i održe sjajne odnose sa decom i odličnu komunikaciju sa roditeljima, a trenerski uspesi koje su do sad postigli daju im samopouzdanje i pravo da teže najvišim sportskim rezultatima.

Treninzi se održavaju u sportskoj sali hemijske škole i sportskoj dvorani Centra Milenijumu u Vršcu.

Svi zainteresovani mogu posetiti trening KK Tower od 01.09.2023. u terminu od ponedeljka do petka od 20 do 21 čas u sali hemijske škole i na licu mesta se informisati o svim detaljima.

Iz kluba navode da je prva mesečna članarina za svakog novog polaznika besplatna, a da će svi članovi kluba biti opremljeni prema najvišim košarkaškim standardima takođe besplatno.

Sve ostale informacije mozete dobiti od trenera Ervina 069 280 56 49 i Nemanje 063 7501 438.

Ukoliko za svoje dete tražite mesto gde će zavoleti sport i gde će steći drugare za ceo život, KK Tower je pravo mesto!