HomeVestiPlesači studija Millennium opet među najboljima u Srbiji
Plesni studio Millennium iz Vršca i Banatskog Karlovca predstavljalo je preko 40 plesača, a zajedno su osvojili 19 prvih i 3 druga mesta, na plesnom festivalu Sirmium Dance Now 2024. koji je minulog vikenda u Sremskoj Mitrovici okupio preko 600 takmičara.

Na kraju festivala publika je uživala u Gala večeri, gde su ponovo nastupile najbolje koreografije po odluci stručnog žirija. Čak 4 koreografije Vrščanki i Karlovčanki plasiralo se među najbolje, i to:
– Mother nature – solo Lena Kostić
– Earth – duo Lena Kostić i Teodora Ivašku
– Living legend – solo Aleksandra Vinu
– Awakening journey – grupa Banatski Karlovac

Visoko treće mesto među 15 koreografija u gala večeri osvojila je Lena Kostić, a najmlađi takmičar ovog dela festivala bila je Teodora Ivašku, koja je sa svojih 7 godina delila scenu sa mnogo starijim i iskusnijim plesačima.

„Veoma smo ponosni na uspeh svih naših plesača, iza koga stoji mnogo uloženog rada i vežbanja. Još jednom su nas oduševili i prikazali naš klub u najlepšem mogućem svetlu. Ono što nas je posebno radovalo jeste druženje i medjusobna podrška svih takmičara, bez obzira na to iz kog grada i kluba dolaze. A mi se uveliko spremamo da i ovog vikenda zablistamo u Novom Sadu na festivali ‘Svi na crtu'“, kažu treneri ovog plesnog kluba.