HomeVestiPlesni studio Millennium – Najbolji klub u 2023.

U nedelju 23. aprila u vršačkom Centru Millennium održano je plesno takmičenje International Dance Open Awards. Vršac je imao priliku da ugosti preko 1.000 takmičara iz Srbije i Rumunije koji su plesali i takmičili se preko 12 sati, i to na dve bine.

Među učesnicima bili su i Vrščani, iz čak 5 različitih plesnih škola, a najzapaženiji uspeh ove godine imao je Plesni studio Millennium, koji je odneo titulu za „Najbolji klub 2023. godine“.

Sa preko 50 takmičara iz Vršca i Banatskog Karlovca, Millennium je osvojio čak 19 prvih mesta, i 9 drugih, 2 treća, 1 četvrto i 3 peta mesta. Poseban uspeh postigne su devojčice iz Banatskog Karlovca koje su osvojile specijalnu nagradu i igrale Gala veče među 4 najbolje juniorske i seniorske koreografije na celom takmičenju.

Upravo su članice ovog vršačkog kluba odnele pobedu i u MINI i JUNIOR impro challenge-u. Mina Proševski pobedila je u kategoriji MINI do 8 godina medju skoro 30 devojčica, a u kategoriji JUNIORA pobednica medju 20ak učesnika preko 12 godina bila je Sofija Janjić, takodje plesač studija Millennium.

„Veoma smo zadovoljni kako je krenula ova sezona, i ponosni smo što možemo da se pohvalimo ovakvim uspesima, ali i plesačima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće. Spremni smo da budemo još bolji, i nastavimo u ovom ritmu. Hvala svima koji su nam pomogli na bilo koji način da ostvarimo ovaj uspeh“, kaže Vladislava Milenković iz PS Millennium.