HomeVestiPreko 1.000 takmičarki na međunarodnom takmičenju u šou densu u Vršcu

Međunarodno takmičenje u šou densu, uz podršku Grada Vršca, održano je minulog vikenda po treći put u Centru Millennium. Okupilo je preko 1.000 takmičara iz 32 kluba, iz svih krajeva Srbije i iz Rumunije, koji su svojim učešćem podigli nivo takmičenja za nekoliko lestvica.

Grad Vršac ponovo je pokazao da je u rangu velikih plesnih centara. Ne samo kao dobar organizator, već kao domaćin velikog srca. Grb Grada, na svojim grudima, na medaljama, odnelo je mnoštvo takmičara.

Takmičarke iz Beograda, Novog Sada, Pančeva, Paraćina, Požarevca, Subotice, Arada, Temišvara, Krajove…u nedelju su pred sudijama iz Rumunije, Rusije, Srbije i Kube, odmeravale snage na svetski opremljenoj sceni, boreći se za plasman i velike novčane grade, koje je obezbedio organizator Akro Dens Super Star uz pomoć Grada i gradskih privrednika.

Oko ponoći, kada je uz vatromet proglašen pobednik, čule su se samo reči hvale i iščekivanja sledećeg susreta u Vršcu, destinacije koja prepoznaje potrebu za dobrim i lepim stvarima, poput plesa.

„Hvala deci, roditeljima, svima koji su pomogli da iznesemo na svojim plećima ovaj veliki poduhvat uz nadu da se vidimo u Vršcu i sledeće godine, u dobrom raspoloženju i zdravlju. Hvala i koleginicama iz vršačkih klubova Step ap, Milenijum i Rojalty što su podržale takmičenje svojim učešćem i pokazale da nema sujete među onima koji sa decom rade iz ljubavi. Posebno se zahvaljujemo članu Gradskog veća za sport i omladinu Marku Rašiću, na svestranoj podršci i zalaganju da takmičenje bude uspešno i da postane tradicija kojom ćemo se svi zajedno ponositi“, saopštili su organizatori.