HomeVestiPS Millennium nastavlja da niže uspehe
Proteklog vikenda, na maloj sceni Spensa u Novom Sadu, održan je treći po redu plesni festival „Svi na crtu“. Za samo tri godine ovaj događaj postao je jedan od najvećih i najjačih plesnih okršaja u našoj zemlji. Ove godine okupio je preko 2000 plesača iz zemlje i regiona, a među njima su bili i najbolji srpski klubovi koji se mogu pohvaliti titulama evropskih i svetskih prvaka.

Kao i u prethodne dve godine i Vršac je imao svoje predstavnike na ovom plesnom spektaklu – Plesni studio Millennium. Preko 20 takmičara iz Vršca i Banatskog Karlovca hrabro je stalo na crtu najboljima. Na prelepoj sceni pred svetlima reflektora predstavili su se sa 24 koreografije. O uspehu takmičara odlučivao je stručni žiri u sastavu Petra Ravbar (SLO), Ognjen Vučinić (HRV), Michele Pastorini (ITA), Azra Pucko (SLO) i Miloš Adžić (CG).

Plesači Millennium-a osvojili su veoma zavidne rezultate, i to 4 prva, 6 drugih, 6 trećih, 3 četvrta, 2 peta, i po jedno šesto, sedmo i deseto mesto.

„Rečima ne možemo da opišemo koliko smo zadovoljni i ponosni na uspeh naših takmičara. Ovo je bilo jedno od najozbiljnijih i najjačih takmičenja za njih do sada, a rezultati su i više nego odlični. Ono što nam je dalo poseban vetar u ledja jesu pozitivni utisci i pohvale starijih kolega, trenera i koreografa aktuelnih svetskih i evropskih prvaka. Takođe jedna od članica žirija Petra Ravbar, višestruki svetski prvak, primetila je ogroman napredak našeg tima u odnosu na prethodnu godinu, i poželela nam mnogo uspeha u nastavku sezone. Vođeni ovim divnim komentarima već se uveliko pripemamo za još tri takmičenja koja nas čekaju u narednom mesecu“, saopštio je PS Millennium.

„Posebnu zahvalnost još jednom moramo iskazati Kozmetičkom salonu Beauty Code iz Novog Sada, Kristini Jerković i Danijeli Miković koje su se odazvale našem pozivu i profesionalno našminkale naše plesače kako bi na sceni njihova prirodna lepota dodatno zablistala“, saopštio je PS Millennium.

Upis novih članova u jedan od najuspešnijih vršačkih klubova Plesni studio Millennium je još uvek u toku, a sve dodatne informacije o grupama i terminima možete dobiti putem broja telefona 060/411-51-33.