HomeVestiRukometni klub Mladost organizuje turnir u mini rukometu

Rukometni klub „Mladost“ iz Vršca organizuje turnir u mini rukometu za dečake i devojčice uzrasta od 8 do 12 godina koji će se u Centru Milenijum održati u subotu 10. juna.

Na turniru u mini rukometu učestvovaće: „Dolovo“, „Banatski Karlovac“, „Spartak“ iz Debeljače, „Lehel“ iz Mužlje i „Mladost“ iz Vršca. Svi klubovi učestvovaće se po nekoliko ekipa u konkurenciji dečaka i devojčica u različitim uzrastnim kategorijama. Turnir će se održati u Centru Milenijum sa početkom u 9 časova.

Posle završetka turnira biće odigrane još dve utakmice. Najpre će dečaci U-14 RK „Mladost“ odmeriti snage sa vršnjacima iz RK „Banatski Karlovac“, potom će devojčice U-14 RK „Mladost“ odigrati utakmicu sa devojčicama „Spartaka“ iz Debeljače.

Biće to početak promotivne kampanje RK „Mladost“ u cilju popoularizacije rukometa koja će se nastaviti tokom leta organizacijom besplatne Letnje škole rukometa. Sve informacije u vezi besplatne letnje škole rukometa RK „Mladost“ mogu se dobiti u prostorijama Rukometnog kluba „Mladost“ u pasažu u ulici Nikite Tolstoja broj 3.

Branislav Josimov