HomeVestiSpektakularna ARMMADA u Vršcu: Neviđena podrška za Aleksandra Novakovića i Aleksandra Rakića
U vršačkom Centru „Milenijum“, minulog vikenda, viđen je spektakl kakvom se ni najveći optimisti nisu nadali. Pred više od 4.500 fanatičnih gledalaca, organizovan je međunarodni borilački spektakl na svetskom nivou.

Hala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a mnogi su ostali ispred, nadajući se da će ipak biti u prilici da prisustvuju veličanstvenoj Armadi. Nema nikakve sumnje da bi i mnogo veća hala bila nedovoljno velika za sve zainteresovane.

Najveću podršku su dobili lokalni junaci, Aleksandar Novaković i Aleksandar Rakić, koji su u svojim profesionalnim debijima zabeležili pobede tehničkim nokautima. Atmosfera u hali je bila vatrena i Vrščani su pokazali svima kako se navija za domaće borce!

Šesto izdanje naše najbolje MMA promocije donelo je 9 borbi izuzetnog kvaliteta uz fantastične scensko vizuelne i pirotehničke elemente na kojim bi pozavidele mnoge svetske organizacije.

Uz direktan prenos na Arena 8 TV kanalu, publika širom Balkana je posmatrala borce iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Francuske, Švajcarske i Brazila. ARMMADA je od svog nastajanja poznata po tome što su borbe veoma neizvesne, a to znači da je fight card izuzetno pažljivo pripreman, što je zaštitni znak ove promocije. Uz učešće međunarodnih sudija, sve je prošlo u najboljem mogućem svetlu.

Sjajne pobede već poznatih srpskih boraca iz Family Fight Team-a – Zorana Zeljka i Božidara Trivunovića nad favorizovanim rivalima iz Hrvatske, maestralna pobeda i nokaut momka iz istog tima – Luke Lakića nad amaterskim prvakom Srbije iz Vranja – Bojana Đorđevića, pobede Uroša Vesića i Aleksandra Mihailovića i jedini poraz srpskog borca Denisa Jurakića, koji je ostavio srce u Armmadinom borilištu.

Furiozan početak našeg vrhunskog teškaša, Dragutina Jegdića, skratio je glavnu borbu večeri na dvadeset dve sekunde, koliko mu je bilo potrebno da nokautira vrlo neugodnog brazilskog borca Valtera Činča Žuniora.Aleksandra Mihailovića i jedini poraz srpskog borca Denisa Jurakića, koji je ostavio srce u Armmadinom borilištu.

Izuzetna spremnost Jegdića i velika posvećenost MMA sportu mu je donela jako važnu pobedu i sa nestrpljenjem očekujemo njegov naredni nastup.

Organizatori ARMMADA promocije već vredno rade na pripremi sedmog izdanja, a prema nekim najavama, i te kako imamo čemu da se nadamo. Uostalom, dovoljno je reći: ARMMADA. Aktivnosti promocije možete pratiti preko zvaničnog sajta, YouTube kanala, kao i preko društvenih mreža Facebook, Instagram i TikTok.