HomeVestiSrebro za Dušana Kneževića u Beogradu

U Beogradu je održano Otvoreno Prvenstvo za mlađe juniore u atletici, gde je odličan rezultat, a pre svega plasman, ostvario takmičar AK Atine Knežević Dušan, koji je postigao rezultat u finalnoj trci na 100m 11,63 sekunde, što je bilo dovoljno za drugo mesto i srebrnu medalju, u konkurenciji takmičara iz svih regiona Srbije.

Solidan rezultat je ostvario i Marko Mladenovski koji je poboljšao lični rekord na 400m-57,46 sekundi, što je bilo dovoljno za 6. mesto.

„Što se tiče Dušana, sledeće ozbiljno takmičenje koje predstoji je Prvenstvo Srbije za mlađe juniore,koje će se održati u Novom Pazaru, koje će biti održano 12-13.jula, koje će biti izbornog karaktera za predstojeće Prvenstvo Balkana,koje bi trebalo da se održi u Turskom gradu Sivasu. Imajući uvid u rezultate ostalih takmičara, postoje realni izgledi da Dušan izbori mesto u štafeti 4x100m,kao član reprezentacije Srbije, pod uslovom da ponovi i malo poboljša formu do šampionata Srbije“, izjavio je predsednik kluba prof. Srđan Jovanović.