HomeVestiŠtafeta AK Atina peta na 7. Mitingu Mihajlo Švraka

Atletski klub Top Džamp tradicionalno je organizovao 7. Miting Mihajlo Švraka, u čast preminulog trenera našeg proslavljenog atletičara Dragutina Topića.

Miting je okupio najbolje juniore i seniore iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije, Irana, Velike Britanije i spada među najjače atletske mitinge u regionu.

Vršački Atletski klub Atina je nastupio i ove godine i postigao dobre rezultate. Najviše uspeha je imala muška štafeta 4x200m, u sastavu Dušan Knežević, Damjan Nemanja, Marko Mladenovski i Vladimir Radin, u konkurenciji mlađih juniora.

Zauzeli su 5. mesto sa vremenom od 1:43,22 minuta. Prvo mesto je pripalo Slobodi iz Tuzle, drugo Vojvodini iz Novog Sada, a treće ekipi domaćina Top Džamp.

Popravljeni su i lični rekordi. Najviše je pokazao Marko Mladenovski koji je trku na 200m u dvorani istrčao sa novim ličnim rekordom od 25,21 s, dok se Knežević Dušan takođe primakao najboljem vremenu na 60m – 7,76 s.

Sledeće takmičenje koje očekuje takmičare AK Atina je narednog vikenda, Partizanov Miting šampiona, a potom i Novogodišnji miting Crvene Zvezde u konkurenciji juniora i seniora.