HomeVestiStojković pojačao OFK Vršac

Drugo pojačanje OFK Vršac u zimskom prelaznom roku, posle omladinca Crvene zvezde Petra Graonje, je iskusni defanzivac Danijel Stojković (33), bivši igrač superligaša Voždovca i Surdulice, nekadašnja uzdanica OFK Beograda, internacionalac u jermenskom Alaškertu, beloruskom Neman Grodnu, kazahtanskom Atirau i uzbekistanskom Nefčiju.

Stojković se javio šefu stručnog štaba Nenadu Mijailoviću i počeo sa treninzima. Iskustvo igranja u Prvoj ligi Srbije Stojković je stekao 2015. godine kada je jednu polusezonu bio član BSK-a iz Borče.

„OFK Vršac ima mladu i perspektivnu ekipu, stručni štab izuzetno dobro radi, uslovi za rad su fenomenalni. Sa sigurnošću mogu da tvrdim da ovakve uslove nemaju mnogi klubovi u inostranstvu. Pojedine saigrače znam od ranije, protiv nekih sam igrao u Superligi, očekujem da se brzo uklopim i da se punim kapacitetom uključim u trenažni proces. Najvažnije je da prolećni deo sezone počnemo sigurno, to bi mogao da bude najvažniji korak ka ostvarenju cilja“, rekao je Stojković.

Novi član OFK Vršca karijeru je počeo PKB-u iz Padinske Skele i prošao mlađe selekcije BSK-a iz Borče. Stojković će u novom dresu debitovati u subotu kada OFK Vršac na stadionu pod kulom igra treći pripremni meč, protiv rumunskog trećeligaša Deve.