HomeVestiTitula najboljeg srpskog kluba 4. godinu za redom u rukama Plesnog studija Millennium
Dodela godišnjih nagrada Čirliding i čirdens saveza Srbije za 2023. godinu održana je u Novim Banovcima. Takmičari Plesnog studija Millennium su i u protekloj godini dominirali na rang listi saveza, po broju bodova i učešća na ligaškim takmičenjima.

Nagrađeni su sledeći takmičari:

– Najbolji takmičari po broju bodova A LIGA: individualno Lena Kostić, Staša Stojkov, Teodora Ćurguz, Anastasija Šićarov, Mina Proševski, Helena Džaković, Teodora Ivašku, Danica Golubović, duo Sara Njemec i Staša Stojkov, Danica Golubović i Vladislava Milenković, Helena Džaković i Mina Proševski, Teodora Ćurguz i Sofija Janjić, Lara Tenželer i Sofija Videnović, i grupe Missing you (juniori BK), Childhood dreams (mini VŠ), Rescue (deca VŠ), Strike a pose (juniori VŠ).

– Najbolje plasirani takmičari B LIGA: individualno Nikolina Đurić, Vladislava Milošević, Nikolina Vukić, Dajana Danica Ignjatov, Aleksandra Vinu, Sara Njemec, Lara Tenželer, duo Nikolina Đurić i Miljana Damjanov

– Najbolje plasirani takmičari C LIGA: individualno Sofija Perković, Eliza Vulku

– Takmičari koji su bodovima na rang listi premašili viši nivo: individualno Nikolina Vukić, Aleksandra Vinu, Iva Milenković, Dajana Danica Ignjatov, Nikolina Đurić, Vladislava Milošević, Mila Đurović, Miljana Damjanov, Anastasija Gačanović, Sara Njemec, Mina Vlajić, Eliza Vulku

– Sportisti sa najviše poena u apsolutnoj kategoriji Srpske Cheer Lige 2023.: Lena Kostić – 2. mesto i Staša Stojkov – 3. mesto

Sa ovolikim brojem nagrađenih sportista Plesni studio Millennium i ove godine je poneo titulu najboljeg kluba 2023. godine, kojom može da se pohvali već četvrtu godinu za redom.

Takođe, u Novim Banovcima održana je i prva srpska liga Čirliding i čirdens saveza na kojoj je učestvovalo preko 60 takmičara Plesnog studija Millennium iz Vršca i Banatskog Karlovca.

Klub se može pohvaliti sa čak 30 prvih, 11 drugih, 4 treća i 1 četvrtim mestom. Grupna koreografija „Last of us“ u izvođenju juniorskog tima iz Vršca proglašena je za najbolji ekipni nastup po ocenama stručnog žirija.

„Moramo priznati da smo veoma zadovoljni kako je ova plesna godina počela. U narednom periodu čeka nas dosta takmičenja, i mislimo da je ovo prvo bilo veliki vetar u ledja da i ove sezone budemo još bolji nego do sada. Ovim putem želimo i da se javno zahvalimo roditeljima naših takmičara na nesebičnoj podršci, jer bez njih ne bismo bili ovde gde jesmo. I hvala našim takmičarima što nas iz godine u godinu čine ponosnim“ kažu treneri Plesnog studia Millennium.

U toku je i upis novih članova. Plesni studio Millennium ovim putem poziva sve zainteresovane devojčice od 3 i više godina da se pridruže njihovom uspešnom vršačkom plesnom timu. Info: 060 411 51 33.