HomeVestiTrojica Vrščana na završnom Masters turniru Prve lige Srbije u bilijaru
Trojica Vrščana, Peđa Tadić, Nikola Filipović i Nenad Filipović, izborila su učešće na završnom Masters turniru Prve lige Srbije u bilijaru, koji se ovog vikenda održava u Loznici.

Kuriozitet ove informacije je činjenica da su se među 32 najbolja igrača Prve lige Srbije našla trojica iz grada koji još uvek nema zvaničan bilijar klub.

Da podsetimo, pre par meseci, na istom mestu, u bilijar klubu Balkanic u Loznici, ovi Vrščani su dostojno prezentovali Grad Vršac, na tada 2. državnom turniru Prve lige Srbije u bilijaru. Nenad Filipović je osvojio 3. mesto, Nikola Filipović 5. mesto, a mladi Tasić, čija profesionalna karijera tek počinje, stekao je značajna iskustva u duelima sa najboljim igračima bilijara u Srbiji.

„Lepa godina je iza nas, odigrali smo dosta dobrih turnira i, eto, uspeli da se plasiramo na završni Masters. Izuzetno smo svi zadovoljni rezultatima. Ovo nam je veliki podstrek da u skorijoj budućnosti u Vršcu ponovo osnujemo klub, kako bi uključili više mladih igrača. Smatram da naš grad ima prespektivu u svetu bilijara“, rekao je Nenad Filipović.