HomeVestiTurnir u mini rukometu u Vršcu okupio više od 250 učesnika

Rukometni klub „Mladost“ iz Vršca organizovao je u subotu, 10. juna, turnir u mini rukometu na kome je nastupilo više od 250 devojčica i dečaka.

Na turniru su učestvovali klubovi: „Dolovo“, „Spartak“ iz Debeljače, „Lehel“ iz Mužlje i „Mladost“ iz Vršca, kao i deca iz škole RK „Mladost“ iz Velikog Središta.

Turnir je održan u Centru Milenijum, otvaranju su prisustvovali Marko Rašić, član Gradskog veća za omladinu i sport i Jovica Momirov, generalni sekretar Sportskog Saveza Vršac. Predstavnicima RK „Mladost“ uručili su poklon, lopte za najmlađe polaznike rukometne škole.

„Atmosfera na turniru bila je prelepa, sva deca učestvovala su sa osmehom i to smatramo najvećim uspehom. Za sve ekipe obezbeđeni su pehari, za sve igračice i igrače medalje. Ono što je još važnije, to je da su deca uspostavila drugarske odnose sa vršnjacima iz drugih klubova. Mislim da je ovo bila dobra uvertira za naredni planirani projekat RK „Mladost“, Letnju školu rukometa, koja će biti besplatna za sve učesnike“, rekli su predstavnici organizatora turnira, Boris Karakaš i Bojan Kerču.

Sve informacije u vezi besplatne letnje škole rukometa RK „Mladost“ mogu se dobiti u prostorijama Rukometnog kluba „Mladost“ u pasažu u ulici Nikite Tolstoja broj 3.

Branislav Josimov