HomeVestiUspeh vršačkog kluba Super Star u Brežicama

Nesvakidašnji vikend u Brežicama u Sloveniji, obeležio je početak februara za devojčice iz vršačkog kluba Super Star. Pored Vrščani, na trodnevnom takmičenju je učestvovalo preko 2.000 takmičarki iz osam zemalja, 81 škola plesa, 450 koreografija vrhunskih evropskih koreografa.

Imao je Vršac svoje predstavnice u velikim finalnim nastupima. Imena mladih Vrščanki bila su ispisana pored plasmana u samom vrhu i pored njih je stajalo obeležje Srbije – grb i zastava!

U kategoriji deca solisti: Marina Mitrović, savremeni/moderan kategorija zauzela je 2. mesto sa 123 boda i time se plasirala u Mini Gala Veče 12 najboljih koreografija za uzrast od 7 do 11 godina od 180 koreografija, gde je zauzela 2. mesto. Sara Stoilkovski, savremeni/moderan kategorija, osvojila je 5. mesto sa 122 boda, takođe se plasirala u Mini Gala Veče i zauzela 11. mesto. Ana Rošulj osvojila je 1. mesto sa 113 bodova u džez kategoriji deca. Sestre Marina i Jovana Mitrović su sa svojom duo koreografijom zauzele 1. mesto sa 123 boda i plasirale se u Mini Gala Veče, gde su zauzele 7. mesto.

U starijoj kategoriji juniori solo, u kategoriji savremeni/moderan ples, u kojoj je bilo 30 plesača, Teodora Ivanov zauzela je 7. mesto sa 120 poena, Ana Bulajić 20. mesto sa 95 poena, a Dunja Robulj 26. mesto sa 90 poena.

U kategoriji open solo juniori Anabela Ranić je zauzela 3. mesto sa 120 bodova. U kategoriji džez juniori Petra Prčulj zauzela je 5. mesto sa 117 bodova.

U kategoriji džez juniori mala grupa Teodora Ivanov, Ana Todorović, Anabela Ranić, Tamara Stojkov, Sofija Ipač i Petra Prčulj zauzele su 1. mesto sa 123 boda.

„Sa ponosom se po ko zna koji put pronelo ime Vršca i Srbije i potvrdio plasman na SP u Litvaniji o kome smo već pisali i tražili finansijsku podršku subjekata koji mogu, umeju i žele da ulože sredstva da se na to takmičenje ode. Apelujemo još jednom u ime ove sjajne dece da im se izađe u susret i uz sredstva koja godinama obezbeđuju roditelji,dopune budžet i sa uzbuđenjem sačekaju rezultate sa velikog takmičenja,koji neće izostati, obećavaju devojčice“, kažu u vršačkom klubu Super Star.