HomeVestiUspešna 2022. za studio Super Star iz Vršca

Akro dens Super Star studio iz Vršca sumirao je 2022. godinu, koja je za njih bila izuzetno uspešna.

Završena je 2022. godina. Kraj te, kao i svake druge godine, donosi trenutke preispitivanja onoga što smo uradili, da li smo mogli bolje, koliko smo sebe dali i da li smo zadovoljni sobom i postignutim. Sigurno delimo mišljenja da nije bilo loše, da je moglo više, ali i očekivanja da će biti bolje. To je zato što smo odrasli, što imamo obaveze i probleme, dok deca imaju sasvim drugačiji pogled. Ona daju najbolje od sebe uvek i svuda, zato su bolja od nas“, kažu u studiu Super Star.

Svi koji su 22. decembra proveli dva sata u Narodnom pozorištu „Sterija“ svedoci su navedenog. Više od tri stotine vršačke dece u šarenim kostimima, raspevane i razigrane, razborite i nasmejane, održalo je ispratnicu prošloj i fantastično dočekalo novu 2023. godinu.

„Muzika, ples, gluma, dugo vremena neviđena scenografija, pahulje, baloni, prskalice, svetlosni efekti parirali su velikim i poznatim mjuziklima sa Brodveja. Sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta i to u dva termina. Najpre su čaroliju doživeli đaci vršačkih osnovih škola, a onda je predstava izvedena za građane. Aplauzi posle svake numere, ovacije posle izvedenih plesnih bravura, oduševljeni roditelji i rodbina bili su ponosni na svoje male-velike pevače, plesače i glumce“, kažu u studiu Super Star.

Mjuzikl „Čekajući čaroliju“ na svojim krilima iznela su deca, a jato najmlađih vinule su u umentičko nebo profesorka Sonja Matanov Jerković dirigent hora „Raspevano srce“, koreografi plesnog studija Super star iz Vršca i Plandišta Marija Mrkaja i Aleksandra Ivanov, koja je uradila i scenografiju. Tekst su govorila deca glumačkog ansambla „Smehuljci“ VAU ARS, a napisala ga je Verica Preda. Kostimi su delo Slavice Bulj.

„Poseban utisak na sve je ostavila završna scena koju su svojim glasovima podržali članovi novoosnovanog hora „Family“ i zajedno sa svim učesnicima otpevali pemu „Imagine“ legendarnog Džona Lenona i tako poslali poruku koja se uz prskalice vatrometa ponela visoko u nebo sa namerom da je čuje ceo svet“, kažu u studiu Super Star.