HomeVestiVeliki odziv dece na treninzima KK Tower

Košarkaški klub Tower sa ponosom objavljuje da su u kratkom vremenskom periodu uspeli da prerastu u ozbiljnu košarkašku sekciju. U klubu, već sada, trenira preko 70 dečaka i devojčica.

„Neki od njih uče svoje prve košarkaške korake i ostvaruju prve kontakte sa loptom, dok drugi završavaju pripreme za nastupajuću sezonu, u kojoj će svoje košarkaško umeće odmeriti sa vršnjacima iz okolnih opština. Sezona počinje već sredinom oktobra. Treninzi protiču u prijatnoj atmosferi i u vrhunskim uslovima, o čemu svedoče mnogi zadovoljni roditelji i deca“, kažu u KK Tower.

U najmlađem vršačkom kočarkaškom klubu, koji je realno doneo pravo osveženje, ističu da se članarina za septembar neće naplaćivati, kao što su ranije i najavili.

„Za nove polaznike treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom, u terminu od 20 do 21 sat, kao i subotom od 12 do 13 časova, u Hemijsko-medicinskoj školi. Klub je obezbedio dresove za trening i sportsku opremu za sve nove polaznike, kao i dosta novina u sportskom programu sa najmlađima. Pozivamo, još jednom, sve zainteresovane dečake i devojčice uzrasta 2014. i mlađe, da nam se pridruže i postanu deo ambiciozne i perspektivne košarkaške porodice. Veliku zahvalnost na poverenju i podršci dugujemo roditeljima naših košarkasa i Gradu Vršcu, koji su nam najveća podrška u dosadašnjem radu“, kažu u KK Tower.

Svi zainteresovani informacije mogu dobiti direktno od trenera Ervina 0692805649 i Nemanje 0637501438. „Vidimo se među obručima!“, poručuju iz KK Tower.