HomeVestiVeliki plesni spektakl Studija Millennium održan u NP Sterija

Plesni studio Millennium priredio je veliki plesnik spektakl, svoj godišnji koncert, u Narodnom pozorištu Sterija u Vršcu.

Publici su se, kroz dva sata kvalitetnog programa, na sceni predstavili plesači iz Vršca i Banatskog Karlovca. Čak 70 plesača i skoro 30 mama zaigralo je zajedno i izmamilo osmehe i gromoglasne aplauze svih prisutnih.

U društvu roditelja, prijatelja, porodice i saradnika proslavljen je 13. rođendan studija, i kao i svake godine u ovo vreme nagrađeni su plesači koji su se najviše istakli u prethodnoj sezoni.

– NAJBOLJI PLESAČ MINI GRUPA VRŠAC – Sofija Perković
– NAJBOLJI PLESAČ MINI GRUPA B. KARLOVAC – Anastasija Gačanović
– NAJBOLJI PLESAČ DECA GRUPA VRŠAC – Aleksandra Vinu
– NAJBOLJI PLESAČ DECA GRUPA B. KARLOVAC – Nera Popović
– NAJBOLJI PLESAČ JUNIORI GRUPA VRŠAC – Teodora Ćurguz
– NAJBOLJI PLESAČ JUNIORI GRUPA B. KARLOVAC – Helena Acketa
– NAJTALENTOVANIJI PLESAČ – Teodora Ivašku
– NAJPOSVEĆENIJI PLESAČ – Staša Stojkov
– NAJTROFEJNIJI PLESAČ – Sofija Janjić
– MLADA NADA – STIPENDISTA KLUBA ZA SEZONU 2023/24 – Helena Džaković
– NAJBOLJI PLESAČ 2022/23 – Anastasija Šićarov

Lena Kostić nagrađena je plaketom kao najbolji plesač prethodne sezone, a prenosni pehar svečano je uručila svojoj drugarici Anastasiji.

„Nadamo se da su gledaoci uživali u programu koji smo sa velikom ljubavlju pripremili. Želimo svima da se zahvalimo što su učinili ovaj koncert posebnim za sve nas i ulepšali ga svojim prisustvom. Hvala deci, roditeljima, prijateljima i saradnicima. Njihova podrška nam puno znači, i bez njihove pomoći ne bismo uspeli. A mi već uveliko krećemo sa pripremom za prvo takmičenje u sezoni koje će se održati na istom mestu, u NP „Sterija“ u nedelju 29.10. u našoj organizaciji“, kažu iz studija Millennium.

Ako volite ples i želite da uživate u još jednom plesnom spektaklu, vrata Narodnog pozorišta Sterija biće otvorena i 29. oktobra.