HomeVestiVrhunski tekvondo spektakl 14. Millennium Open održan u Vršcu

Tekvondo klub Eurošped minulog vikenda organizovao je u vršačkom Centru Millennium 14. Millennium Open, na kojem je učestvovalo oko 700 takmičara iz 10 država i iz 60 klubova.

U ekipnom plasmanu Tekvondo klub Eurošped zauzeo je prvo mesto, drugo mesto zauzeo je Tekvondo klub Galeb, a treće mesto zauzeo je klub Sung-Rhe Atletik iz Bugarske.

Za vršački klub nastupilo je čak 80 takmičara u svim kategorijama.

Još jednu u nizu vrhunskih sportskih manifestacija u vršačkom Centru Millennium otvorio je član Gradskog veća resorno zadužen za sport i omladinu Marko Rašić.

„U našem Gradu, sada već tradicionalno, održava se međunarodno takmičenje u Tekvondou, koje godinama unazad okuplja najbolje borce iz regiona i veliki broj reprezentativaca naše države. Takmičenje se održava u svim uzrastima, u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora. Posebno mi je drago što je ova vrhunska sportska manifestacija okupila veliki broj naših lokalnih takmičara. Nadam se da će, kao i do sada, nastaviti da postižu znalajne sportske rezultate i da na najbolji mogući način prezentuju svoj Vršac“, rekao je Rašić.