HomeVestiVršac spreman za najveći domaći MMA spektakl: Dva Vrščana započinju profi karijere!
Publika u Vršcu, 21. oktobra u Centru „Millennium“, sa početkom od 19.30 časova, imaće priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu o kojem se priča. Najkvalitetnija i najbrže rastuća domaća MMA promocija ARMMADA tog dana upisaće svoje šesto izdanje.

Prethodni ARMMADA turniri su pokazali fantastičan fight card, tako da ljubitelji MMA sporta sa pravom mogu da očekuju ništa manje nego neizvesne i zaista kvalitetne borbe.

Najavljene borbe su internacionalnog karaktera, a učešće na turniru su uzeli borci iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Brazila, Francuske, Irana i Švajcarske.

Prava poslastica za ljubitelje borilačkih veština biće „main event“, glavna borba večeri, u kojoj će nastupiti naš poznati teškaš Dragutin Jegdić, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ne zna za poraz, protiv vrlo kvalitetnog brazilskog borca Valtera Šinšoa.

Takođe, „co-main event“ je rezervisan za Denisa Jurakića i Tea Saldanu Smita, borca iz Francuske. Jurakić je jedan od naših najuspešnijih džudista, sa internacionalnim priznanjima.

Ulaz je potpuno besplatan, pune tribine upotpuniće ovaj spektakl dodatnom dozom adrenalina, jer će se pred svojom, vršačkom publikom, naći i dva Vrščana.

Aleksandar Novaković iz Borilačkog kluba Viva i Aleksandar Rakić iz Titan Fight Team-a, pored činjenice da su motivisani da maksimalno ostave utisak na sugrađane, ovim mečevima započinju profesionalne karijere, koje će, sudeći prema njihovim dosadašnjim vrhunskim izadnjima, biti izuzetno uspešne.

Po ugledu na najkvalitetnije i najveće svetske promocije, ARMMADA donosi svojevrsan audio/video spektakl svim gledaocima u hali, ali i preko televizije u direktnim prenosima, s obzirom na to da je dogovorena saradnja sa Arena Channels Group, odnosno, Arena Fight TV kanalom, pa će tako i vršačko izdanje ARMMADA promocije biti prenošeno na pomenutom kanalu.

Na svakom događaju se traži mesto više u hali, gledaoci su prepoznali energiju i trud organizatora za priređivanje istinskog spektakla. S obzirom na to da je ulaz besplatan, a imajući u vidu koliko interesovanje vlada za ARMMADA turnire, organizatori poručuju svim zainteresovanim gledaocima da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta.