HomeVestiVršački Acro Dance Super Star na podijumu sa svetskim šampionima

Acro Dance Super Star učestvovao je u Pančevu i Beogradu na International Dance open Beograd i International Dance open Serbia.

„Sama kvalifikacija na ova takmičenja velika je stvar,jer su plesni klubovi kao što su svetski poznati Dance Factory ili RIS, dobili u devojčicama Super Star dostojne konkurente. Plasmani to dokazuju. Oba takmičenja završena su tako što su uz pomenute sveske šampionke stajale i plesačice iz Vršca. Vrhunac koji se događa posle dodela pehara, medalja i priznanja, je Gala Night, momenat kada se na podijumu smenjuju najbolje koreografije na takmičenju i nije tako često da se neko iz manjih klubova, kao što je to vršački, nađe među plesnom elitom. Međutim,već par godina unazad, Acro Dance Super Star ima svoje predstavnike u Gala večeri, ali i osvaja zvanje najboljih. Tako je bilo na oba ova takmičenja“, saopštio je Acro Dance Super Star.

Njihovi najmlađi članovi iz Vršca i Plandista, koji su se prvi put takmičili u Pančevu, zauzeli su prvo mesto u kategoriji baby formacija i grupa. Solista mini kategorija Maša Cvitković zauzela je drugo mesto, Petra Prčulj junior kategorija drugo mesto, Marina Mitrović kategorija dece osvojila je 1. mesto i novčanu nagradu za najboljeg solistu za Gala veče. Duo sestre Jovana i Marina Mitrović zauzele su 1.mesto, plasirale se u Gala veče i osvojile novčanu nagradu za najbolji duo.

„Ekipa dece koja nas je predstavljala u Beogradu zauzela je dva prva mesta ekipno sa dve različite koreografije. Obezbedili su mesto i u Gala večeri“, kažu u Acro Dance Super Star.

Solisti su zauzeli sledeća mesta: Anđela Radisavljević 2. mesto, Marina Mitrović 3. mesto, Ana Rošulj 6. mesto, Luna Manču 5. mesto.