HomeVestiVršački Centar Millennium danas slavi 22 godine

Vršački Centar Millennium, na današnji dan 5. april, otvoren je pre tačno 22 godine.

Centar Millennium predstavlja jedno od najlepših zdanja medju sportsko-poslovno-zabavnim centrima Srbije.

Izgradnja je završena 2001. godine. Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj uvaženih gostiju iz sveta politike, biznisa i diplomatije.

Uz brojne novinare štampanih i elektronskih medija, spektakularno otvaranje ovog hrama sporta, kulture i zabave pozdravili su uz oduševljenje i mnogobrojni građani.

Više od dve decenije Centar Millennium se prezentira kao jedinstveno ime za poslovni sistem. Čine ga različiti segmenti sa zajedničkom poslovnom filozofijom, koja obezbeđuje uspešno poslovanje.

Upravo ovde, održano je EP u košarci 2005. godine, Univerzijada 2009. godine, EP u rukometu 2012. godine i mnogo drugih međunarodnih sportskih takmičenja. Pored velike sportske dvorane nalazi se savremena teretana i sauna, a ispod nje prostire se streljana.

Centar Millennium se može pohvaliti uspešnom organizacijom, brojnih koncerata kako u velikoj sportskoj dvorani tako i u Kongresno- muzičkoj dvorani. Ne samo koncerti, već i pozorišne predstave za decu i odrasle, bioskopske projekcije, razni kongresi i seminari okupljali su brojnu pozorišnu, filmsku i drugu najrazličitiju publiku sa naših ali i stranih prostora.