HomeVestiVrščani na Ubu žele potvrdu dobre forme

Fudbaleri OFK Vršca danas (nedelja) od 14 časova igraju meč 23. kola Mocartbet Prve lige Srbije protiv Jedinstva sa Uba. Trener Vrščana Nenad Mijailović sa velikim respektom priča o rivalu.

„Jedinstvo ima ozbiljan i kompaktan tim, od nedavno značajno pojačan. Vrlo organizovan kolektiv, stabilan klub, sa dobrom klupskom strategijom, sa mnogo mladih igrača koji su interesantni na fudbalskom tržištu. To je klub sa izuzetno dobrom posetom, sa sjajnom infrastrukturom, nas izuzetno raduje što imamo priliku da odmerimo snage sa takvom ekipom“, rekao je strateg Vrščana.

U timu Vrščana biće promena u odnosu na utakmicu protiv Mačve, Mršulja neće nastupiti zbog povrede ramena, ali se Pavlov vraća posle rehabilitacije.

Trener Mijailović je posle starta prolećnog dela sezone po prvi put na slatkim mukama za odabir sastava. Imajući u vidu da neće nastupiti dva standardna defanzivca, Mršulja i Petrić, po prvi put starter će biti zimsko pojačanje, Danijel Stojković.

„Odlično sam se uklopio, ekipa me je prihvatila kako treba a stručni štab mi je pružio priliku da se vratim u život posle teške povrede. Momci u timu su fenomenalni, igrači koji ne igraju ne samo da nisu negativni, već svoju energiju usmeravaju saigračima koji su na terenu. Najbitnija stvar u timu je dobra atmosfera, OFK Vršac je ima, kao što ima i evropske uslove za rad. Hemija u našem timu je neverovatna i mislim da može da nas ponese do odličnog rezultata“, zaključio je Stojković.

Branislav Josimov