HomeVestiVrščani sa oprezom na gostovanje u Sremsku Mitrovicu

Fudbaleri OFK Vršca nisu uživali u pobedi nad Kolubarom u prvom kolu već su odmah prionuli na rad uoči teškog gostvanja u Sremskoj Mitrovici.

Na konferenciji za medije uoči meča, član stručnog štaba OFK Vršca, Miljan Đurović, biranim rečima govorio je o narednom rivalu.

„Radnički je izuzetno kvalitetna ekipa, prošle sezone imali smo sa njima pozitivan skor, ali to je samo statistički detalj koji neće mnogo značiti ukoliko na terenu ne ponovimo partije iz prošle sezone. Mitrovčani su zadržali kostur ekipe iz prošle sezone, doveli su kvalitetna pojačanja, sigurno je da nas čeka teška utakmica prava prvoligaška. Ristović, Mićić, Ivković, to su udarne igle Radničkog, daćemo maksimum da ih neutrališemo“, rekao je Đurović.

Jedan od najboljih igrača proteklog kola i čovek koji je dao veliki doprinos u osvajanju prva tri boda OFK Vršca , golman Nemanja Andrijanić, ne sumnja u dobro izdanje svog tima.

„Atmosfera u timu je odlična posle pobede nad Kolubarom. Očekuje nas teško gostovanje u Sremskoj Mitrovici, Radnički je pokazao da je tim koji kvalitetom pripada eliti. Neće biti lako, u pitanju je protivnik koji ima organizovanu i disciplinovanu ekipu koja igra ofanzivan fudbal. Na nama je da ostavimo srece na terenu kako bi parirali favoritu“, rekao je Andrijanić.

B. Josimov