HomeVestiVrščani samo do boda protiv Dubočice
Oko 500 ljubitelja fudbala u Vršcu neće dugo pamtiti slabu utakmicu 26. kola Prve lige Srbije na stadionu pod kulom u kojoj igrači OFK Vršca i Dubočice nisu prikazali mnogo od svog talenta.

Nijedna prilika, nijedna dobra kombinacija nisu našli svoje mesto u notesima izveštača, pamtiće se samo bod koji je i jednima i drugima, u odnosu na angažovanje, premija.

Leskovčani su u prvom poluvremenu imali nešto nalik na inicijativu, u prvih desetak minuta dva puta blago napadački zapretili, ali su brzo odustali od ideje da pokušaju da dođu do celog plena. Sa druge strane akcije OFK Vršca u prvih 45 minuta dugim loptama gradili su golman Nović i centarhalf Diuf pa je u skladu sa tim bio i napadački učinak. Vesisti OFK Vršca kretali su se isuviše slabo i loše da bi prihvatili loptu i kreirali napade u kontinuitetu.

Trener Vrščana Kostić, uvođenjem Todorovića i Rikelmea na početku drugog poluvremena, malo je razdrmao ekipu, igra OFK Vršca postala je smišljenija i organizovanija, ali ne toliko da bi se stvorila čak i poluprilika. Mladi defanzivac OFK Vršca Vukašin Kojić je ulaskom u finišu meča debitovao u Prvoj ligi Srbije i on je jedini koji će ovaj meč zauvek pamtiti.

U narednom kolu OFK Vršac gostuje ekipi RFK Novi Sad.

OFK VRŠAC – DUBOČICA 0:0
Gradski stadion u Vršcu, gledalaca 500, sudija: Aleksandar Lukić (Valjevo), žuti kartoni: Kojić, Stojković (OFK Vršac), Belić, Ilić (Dubočica).

OFK VRŠAC: Nović, Vujić, Milivojević (od 46. Rikelme), Lainović (od 88. Kojić), Lazevski, Ivić (od 79. Terzić), Čejić (od 46. Todorović), Diuf, Žunić (od 63. Stojković), Kilibarda, Perović.

DUBOČICA: Knežević, Jović, Stojanović (od 79. Gadži), Ljubenović (od 90. Stojanović), Račić, Tolić (od 56. Stevanović), Milić, Jovančić, Belić, Ilić, Tasić (od 56. Đurić).

Branislav Josimov