HomeVestiVrščani spremni za Kolubaru: Da li je stadion pod Kulom neosvojiva tvrđava?

Vršački ljubitelji fudbala na početku nove sezone u Mocartbet Prvoj ligi Srbije imaće priliku da uživaju u pravom sportskom spektaklu.

Na stadion pod kulom stiže lazarevačka Kolubara, jedan od najatraktivnijih protivnika u ligi.

Izabranici trenera Zorana Kostića uspešno su završili pripreme, u mečevima sa jakim protivnicima naučili da pobeđuju, na startu žele da pokažu da je vršački stadion neosvojiva tvrđava.

„Rival nam je ekipa koja se spremala za Superligu, jedan od najiskusnijih timova u našoj ligi i sasvim sigurno boriće se za vrh tabele. To za nas predstavlja dodatni motiv. Sa naše strane Lazarevčani će dobiti dužno poštovanje, ali mi ipak igramo na domaćem terenu. Pozivam navijače da dođu da nas podrže, pre svega jer imamo dosta mladih igrača u postavi i biće im daleko lakše ukoliko osete energiju sa tribina“, rekao je strateg Vrščana.

Kapiten OFK Vršca, Aleksandar Lazevski, rekao je da u ekipi vlada izuzetna atmosfera i da igrači jedva čekaju da istrče na teren. Ipak, prekaljeni as poziva na oprez.

„Kolubara je po kvalitetu superligaška ekipa i neće nas zavarati odlasci pojedinaca iz njihovih redova. Sigurno je da će ove sezone biti izuzetno bitan faktor u našoj ligi, nadam se tek od drugog kola. Iza nas su lepi rezultati u pripremnom periodu što atmosferu u timu čini još boljom, a sve to važno je za samopouzdanje naših mladih igrača koji ove sezone imaju lepu priliku da promovišu svoj kvalitet. Nadam se dobroj poseti, velikoj podršci navijača i zajedničkom radovanju posle utakmice“, zaključio je kapiten OFK Vršca.

B. Josimov