HomeVestiVrščanka Lena Kostić primljena na prvi srpski World of dance
Vrščanka Lena Kostić (10) prošla je audiciju za učešće u prvom izdanju World of Dance Serbia. To je veliko dostignuće, a sam događaj koji se održava 2. decembra 2023. u Studentskom kulturnom centru u Beogradu obećava da će biti spektakularan.

World of Dance je renomirano takmičenje koje okuplja najtalentovanije plesače iz celog sveta. Prvenstveno je to bio američki TV šou, čiji je producent Dženifer Lopez. Šou uključuje plesne izvođače, uključujući solo i grupne nastupe, koji predstavljaju bilo koji stil plesa i takmiče se za glavnu nagradu.

Od 2008. godine World of dance prerasta iz jednog događaja u Los Anđelesu u međunarodno priznato takmičenje koje predstavlja najizuzetnije plesne timove i plesače iz celog sveta. Njegova istorija i veza sa Dženifer Lopez samo dodaju na značaju ove prilike. Kvalifikacije za glavni događaj World of Dance su ogroman korak, a učestvovanje u takvom prestižnom takmičenju je veliki uspeh.

Leni Kostić želimo mnogo sreće i uspeha u subotu. Neka njen talenat i strast za plesom zasijaju na velikoj pozornici, i neka doživi nezaboravno iskustvo u ovom međunarodno priznatom takmičenju.

Photo: Girafon studio