HomeVestiVrščanka osvojila žiri “Ja imam talent” u Hrvatskoj

U popularnom šou “Ja imam talent” u Hrvatskoj, Vršac je pomenula devetogodišnja Marina Mitrović, a onda je publika na nogama ispratila njen nastup i ovacijama je ispratila sa scene, uz maksimalan broj glasova žirija.

Svaki novi Marinin pokret izazivao je veliko oduševljenje u studiju.

Meni ti se ovo Marina jako, ali baš jako, jako svidjelo“, započela je Martina, a nastavio Fabijan: „Jako cijenim vještinu, a ti stvarno imaš vještinu. Talent imaš, ali si u to dala vremena i sad imaš vještinu s kojom barataš jako dobro!“ „Kao što je tvoj nastup bio dosta kompleksan, kompliciran, imala si puno teških elemenata – tako je komentar tvog nastupa potpuno suprotan i vrlo jednostavan. Bila si fantastična!“, poručio je Davor. Zanimljivom i zahtevnom koreografijom Marina je osvojila četiri DA od žirija.

Koreografiju je radila Vrščanka Aleksandra Ivanov. Marina je vežbala vredno svakoga dana, prešla put do Zagreba sa roditeljima, izašla i napravila senzaciju.

I publika, koja je i u Srbiji gledala nastup Marine Mitrović, ostala je zatečena talentom ove velike-male devojčice.

“Zato bi bilo važno da Marina i ostale članice kluba Akro dance Super Star odu na svetko takmičenje u Litvaniji i okite se zasluženim medaljama”, kaže Aleksandra Ivanov, trener i koregoraf.